Maatregelen tegen het Coronavirus

De overheid heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  De gezondheid van onze huurders en medewerkers is belangrijk voor ons en daarom passen wij onze werkwijze aan. Ook wij volgen de richtlijnen en daarom zorgen wij ervoor dat er zo weinig mogelijk mensen bij elkaar komen. We zijn gewoon bereikbaar, maar ons kantoor is gesloten. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Als afspraken geen spoed hebben, proberen we u telefonisch te helpen of we verzetten de afspraak.

Vanaf maandag 16 maart gelden deze maatregelen voor DGW:

Kantoor tijdelijk dicht
Ons kantoor is gesloten voor bezoek. Dit geldt in ieder geval tot en met 6 april.

Telefonisch en per e-mail bereikbaar
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00-12.00 en  van 13.00-16.30 uur telefonisch bereikbaar. Vrijdagmiddag zijn wij gesloten. Het kan zijn dat u door drukte langer dan normaal in de wachtrij staat. Als uw vraag niet dringend is, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Mail dan naar info@dgwrijssen.nl

Alleen spoedeisende reparaties

DGW laat alleen spoedeisende reparaties uitvoeren. U kunt hiervoor bellen met 0548 37 80 50, dit nummer is tijdens onze openingstijden en na werktijd bereikbaar. Bij een spoedeisende reparatie moet u denken aan een gaslek, waterschade, een defecte lift of een kapotte CV.

  • Als u een normale reparatie aanmeldt vragen wij of deze later uitgevoerd mag worden.
  • Voordat we bij u langskomen, vragen we of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) hebt. Is dat zo? Dan maken we liever een nieuwe afspraak voor nĂ¡ 6 april 2020.
  • Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning te zijn als onze aannemer langskomt? Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment.

Woninginspecties en opleveringen
Of woninginspecties en opleveringen laten wij zoveel mogelijk doorgaan zonder dat persoonlijk contact nodig is. Wij zullen het proces zoveel mogelijk telefonisch en schriftelijk met u afstemmen. Heeft u een afspraak staan, dan neemt de medewerker zo snel mogelijk contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan.

Huisbezoeken, spreekuren en klankbordgroepen
Alle geplande huisbezoeken en andere afspraken t/m 6 april vanuit DGW gaan niet door. Ook nemen onze medewerkers geen deel aan vergaderingen en bijeenkomsten die door andere organisaties worden georganiseerd.

Onderhoud aan woningen
We bekijken per onderhoudsproject wat nog door kan gaan en welke werkzaamheden we moeten uitstellen. De huurders van DGW waar dit voor geldt informeren wij hierover.

Tijdelijke maatregelen
Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april. We rekenen op uw begrip!

Bron: DGW