Enquête

Geachte huurder,

U heeft een mail ontvangen van De Goede Woning, namens de huurdersraad van De Goede Woning.
Wij willen namelijk graag weten wat u vindt van de service van De Goede Woning en Stichting Huurdersraad De Goede Woning.

Om hier achter te komen, hebben wij een enquête opgesteld. De vragen gaan over de service van DGW en SHR. Verder zijn er 2  blokken met vragen over uw financiële situatie en persoonlijke gegevens. Deze blokken zijn toegevoegd om erachter te komen wat er leeft en of er armoede is onder onze huurders. Wij willen dit graag weten zodat wij als SHR in de toekomst hierop in kunnen spelen bij het behartigen van uw belangen. Deze twee blokken zijn niet verplicht en kunt u indien gewenst overslaan. We gaan sowieso veilig om met de ingevulde gegevens. Deze blijven anoniem en worden niet gedeeld met derden of De Goede Woning.

U zou ons erg helpen met het invullen van de enquête. De enquête kunt u gedurende 2 weken ( tot vrijdag 27 september 2019 ) invullen en kan één keer per adres ingevuld worden.

In de email die u heeft gekregen vindt u de link naar de enquête. Mocht deze link niet werken, dan kunt u contact opnemen met Stichting Huurdersraad De Goede Woning op het volgende telefoonnummer 0548-521655 ( na 13 uur ).